Professionel installation af varmepumper

Vi hjælper dig gennem hele processen - fra rådgivning og dimensionering til montering og serviceftersyn. Vores professionelle rådgivning og kvalitetsbevidste arbejde sikrer dig den bedste løsning.

Vi er VE-certificeret og ISO 9001 godkendt, hvilket sikrer at du kan få tilskud til din varmeløsning og at vi løbende kan udføre service på din løsning.

Kontakt os i dag på 86 69 18 38 for en god pris eller rådgivning.

 

Varmepumper – Udnyt naturens varme

Varmepumper kan spare dig op til 50-70% på varmeregningen sammenlignet med mere traditionelle varmekilder som f.eks. oliefyr. Når du investerer i en varmepumpe, viser du omsorg for både miljøet og din egen økonomi. Det er vigtigt at vælge en varmepumpe, der dækker dit behov, uden at den er overdimensioneret. Få en miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning med en varmepumpe!

Luft-til-vand varmepumper

Luft til vand varmepumper er det oplagte valg, hvis du ikke har en særlig stor grund. Pumpen trækker energi ud af luften og omdanner den til varmt vand, som anvendes både i opvarmningen og til brugsvand.

Jordvarme – Jorden som batteri året rundt

Jordvarme udnytter jordens energi til at varme dit hjem op og fungerer som et stort batteri, der kan holde dit hus varmt året rundt.
Den varme, der er i jorden om sommeren, kan også bruges om vinteren. Stort set alle huse kan have et jordvarmeanlæg installeret, men det kræver stor erfaring og kompetence at montere.
Vi tager udgangspunkt i en grundig vurdering af opgaven, hvorefter slanger graves ned i frostfri dybde, for at sikre at anlægget har en lang levetid og ikke kræver vedligeholdelse fra dig.

Service

Vi går altid efter en god dialog med kunden for at finde den optimale løsning. Som din leverandør kan du være sikker på en grundig og kvalitetsbevidst montering, der vil tjene dig mange år fremover.
Vi er ikke kun fokuseret på resultatet, men vægter processen ligeså højt, og ønsker at være til mindst muligt besvær i forbindelse med monteringen.
Vi finder sammen den løsning og den pris, som er den rigtige for netop dig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Case: Fra dyr gas til økonomisk og fleksibel varmepumpeløsning

Sammen med Metro Therm har vi fået lavet denne kundecase.
Du kan læse mere på https://www.metrotherm.dk/kundehistorier/fra-dyr-gas-til-okonomisk-og-fleksibel-varmepumpelosning samt se videoen herunder

Samarbejdspartnere: